|
|
|
Hele, všiml jsem si, že se celý ten trh kolem hazardu strašně rychle posouvá, především co se týče aktuálních titulů. Z mýho pohledu spousta lidí vůbec podceňuje vlastní logiku v pozadí každým hodem, co často bývá následně vcelku chyba při hraní. Bývá dobré v klidu přečíst tuto plinko stránku, aby člověk jasně pochopil, do čem vlastně jde i jaká přesně jsou tam reálná procenta. Další věc je, že vizuál v telefonu mnohdy šlape o dost svižněji nežli klasická podoba na počítač. Přesto by se potřeboval dotázat, zda taky někdo máte pocit, jak bývají tyhle výhry pozdě trochu štědřejší? Či je tohle prostě moje dojem? Zůstanu moc rád za další názory či jakékoli dobré nápady, se kterými se pod článkem dokážete podělit!|Popravdě, sleduji, že dneska každý chce nějaký magický trik, však málokdo se zaměřuje u fakt, jestli se zdá konkrétní prostředí fér. Často se zdá lepší si nejdřív projet daný portál o bonusech, než dovnitř hráč vlastně pošle první vklad. Všimli jste si, že jak nové pecky mající vysokou proměnlivostí možná míň nadělují, avšak jakmile to cinkne, tak ten výsledek vždy stojí za. Jakým způsobem to vidíte ostatní? Máte vlastní limit, jak zjistit, kdy je zrovna ten nejlepší moment hraní jednoduše utnout nebo jít domů? Dejte vědět, fakt mě tady baví tvoje přístup! |
|